Warsztaty kiszenia z Julką Cymbaluk – MasterChef Junior

Lokalizacja

Organizator

Przetwórnia warzyw Michał Sznajder Gospodarstwo Rolne Kiszone warzywa z Doliny Baryczy


Emilia Chmura
Email: biuro@sznajder.agro.pl
609 630 221

Opis wydarzenia

2019-10-26 15:00:00

26 października /sobota/

Warsztaty kiszenia z Julką Cymbaluk – MasterChef Junior

MIEJSCE: Świetlica wiejska w Karnicach, Karnice 1

CZAS TRWANIA: 15:00–17:00

Zapraszamy na warsztaty kiszenia do Doliny Baryczy! Poprowadzi je zdobywczyni tytułu MasterChef Junior – Julka Cymbaluk razem z Gospodarstwem Michała Sznajdera. Każdy uczestnik samodzielnie ukisi jesienne warzywa, przygotuje fantazyjną surówkę oraz będzie miał okazję spróbować przepysznego wędzonego karpia. W programie dodatkowo: degustacja lokalnych kiszonych specjałów, ognisko z pieczonymi ziemniakami i gry edukacyjne o Dolinie Baryczy. Każdy otrzyma w prezencie słoik ze swoją kiszonką, słoik z surówką, wybrany sok z kiszonych warzyw oraz mapę okolicy.

KOSZT: 50 zł/os., z kartą dużej rodziny – 40 zł/os. (dodatkowo płatne: możliwość zakupu wyrobów rybnych, kiszonek, mąki, miodów, soków )

LICZBA MIEJSC: 45

Wejściówki
konieczność wykupienia
Udział płatny/ bezpłatny
udział płatny
Koszt udziału
50 zł/os., z kartą dużej rodziny – 40 zł/os.