



Karp w kapuście - warsztaty kiszenia
Data 2025-10-25
Miejsce Stodoła za Winklem | Kędzie, Kędzie 10 / Karnice 17
Czas trwania 15:00 - 18:00
Liczba miejsc 30
Koszt 150
Zgłoszenie sklep.barycz.pl
Informacja Emilia Sznajder, e-mail: biuro@sznajder.agro.pl, tel. 609630221
Dodatkowo płatne atrakcje nie dotyczy
Zapraszamy na warsztaty kiszenia jesiennych warzyw oraz ognisko z wędzonym karpiem. Każdy nastawi 2 słoiki fantazyjnych kiszonek na solance z różowej soli kłodawskiej, z dodatkiem świeżego czosnku, kopru i liści dębu. W drugiej części warsztatów będziemy robić surówki z kiszonek jako dodatek do uczty z wędzonym karpiem prosto z gospodarstwa Państwa Raftowiczów z Rudy Żmigrodzkiej. Wspaniała kiszonkowa przygoda dla każdego! Zapraszamy. Sobota 25 października. Obowiązują zapisy. Czas 15:00-18:00 Koszt 150 zł od osoby, dzieci poniżej 12 lat - 100 zł. Uwaga! Dzieci poniżej 12 roku życia koniecznie z opiekunem, który również wykupuje wejściówkę. Dzieci do lat 5 gratis na wspólnym stanowisku z opiekunem. Na miejscu będzie możliwość zakupu lokalnych produktów z Doliny Baryczy. Organizatorzy: Przetwórnia Warzyw Gospodarstwo Rolne Michał Sznajder oraz Stodola za Winklem Gospodarstwo Rolne Emilia Sznajder.
Zasady odbierania nagród: Nagroda gwarantowana. Kup bilet na wydarzenie, a w terminie do 7 dni po imprezie na stronie sklep.barycz.pl, wpisz z biletu Twój indywidualny kod promocyjny, opisz jak oceniasz dane wydarzenie i wybierz nagrodę.
Organizator Gospodarstwo Rolne Michał Sznajder i Stodoła za Winklem Emilia Sznajder