Karp w Kapuście - Warsztaty Kiszenia
Data 2024-10-26
Miejsce Stodoła za Winklem Kędzie 10 / Karnice świetlica Wiejska, Kędzie 10
Czas trwania 15:00 - 18:00
Liczba miejsc 30
Koszt 120
Zgłoszenie Zakup biletu online na www.sklep.barycz.pl
Informacja Emilia Sznajder, e-mail: biuro@sznajder.agro.pl, tel. 609630221
Dodatkowo płatne atrakcje nie
Zapraszamy na warsztaty kiszenia jesiennych warzyw oraz ognisko z wędzonym karpiem.
Każdy nastawi 2 słoiki fantazyjnych kiszonek na solance z różowej soli kłodawskiej, z dodatkiem świeżego czosnku, kopru i liści dębu.
W drugiej części warsztatów będziemy robić surówki z kiszonek jako dodatek do uczty z wędzonym karpiem prosto z gospodarstwa Państwa Raftowiczów z Rudy Żmigrodzkiej.
Wspaniała kiszonkowa przygoda dla każdego! Zapraszamy.
Sobota 26 października na świetlicy wiejskiej w Karnicach. Obowiązują zapisy.
Czas 15:00-18:00 Koszt 120 zł od osoby, dzieci poniżej 12 lat - 60 zł.
Uwaga! Dzieci poniżej 12 roku życia koniecznie z opiekunem, który również wykupuje wejściówkę. Dzieci do lat 5 gratis - pracują na wspólnym stanowisku z opiekunem.
Na miejscu będzie możliwość zakupu lokalnych produktów z Doliny Baryczy.
Zasady odbierania nagród: Nagroda gwarantowana. Kup bilet na wydarzenie, a w terminie do 7 dni po imprezie na stronie sklep.barycz.pl, wpisz z biletu Twój indywidualny kod promocyjny, opisz jak oceniasz dane wydarzenie i wybierz nagrodę.
Organizator Kiszonki Sznajderów - Gospodarstwo Rolne Przetwórnia Warzyw Michał Sznajder oraz Stodoła za Winklem - Produkty z Tradycją Sp z o.o.