Warsztaty kiszenia u Sznajderów - Karp w kapuście
Data 2021-10-23
Miejsce Karnice, gmina Żmigród, świetlica wiejska
Czas trwania 15:00 - 18:00
Liczba miejsc 40
Koszt 80 zł
Zgłoszenie zgłoszenia wyłącznie na mail biuro@sznajder.agro.pl
Informacja Emilia Sznajder, e-mail: biuro@sznajder.agro.pl, tel. 609630221
Dodatkowo płatne atrakcje będzie możliwość zakupu lokalnych produktów spożywczych
Zapraszamy na warsztaty kiszenia jesiennych warzyw oraz ognisko z wędzonym karpiem.
Każdy nastawi 2 słoiki fantazyjnych kiszonek na solance z różowej soli kłodawskiej, z dodatkiem świeżego czosnku, kopru i liści dębu. W drugiej części warsztatów będziemy robić surówki z kiszonek jako dodatek do uczty z wędzonym karpiem prosto z gospodarstwa Państwa Raftowiczów z Rudy Żmigródzkiej. Wspaniała kiszonkowa przygoda dla każdego! Zapraszamy. Sobota 23 października na świetlicy wiejskiej w Karnicach. Obowiązują zapisy.
Czas 15:00-18:00
Koszt 80 zł od osoby, dzieci poniżej 12 lat - 50 zł. Uwaga! Dzieci poniżej 12 roku życia koniecznie z opiekunem, który również wykupuje wejściówkę. Dzieci do lat 5 gratis - pracują na wspólnym stanowisku z opiekunem.
Ilość osób max. 40.
Na miejscu będzie możliwość zakupu lokalnych produktów z Doliny Baryczy.
Zasady odbierania nagród: Nagroda gwarantowana. Kup bilet na wydarzenie, a w terminie do 7 dni po imprezie na stronie sklep.barycz.pl, wpisz z biletu Twój indywidualny kod promocyjny, opisz jak oceniasz dane wydarzenie i wybierz nagrodę.
Organizator Przetwórnia warzyw Gospodarstwo Rolne Michał Sznajder