Warsztaty kiszenia z Julką Cymbaluk Masterchef Junior
Data 2019-10-26
Miejsce Świetlica wiejska w Karnicach, Karnice 1
Czas trwania 15:00 - 17:00
Liczba miejsc 45
Koszt 50 zł od osoby, bilet z kartą dużej rodziny 40 zł od osoby
Zgłoszenie Zapisy będą prowadzone drogą mailową: biuro@sznajder.agro.pl
Informacja Emilia Chmura, e-mail: biuro@sznajder.agro.pl, tel. 609630221
Dodatkowo płatne atrakcje Będzie mini jarmark lokalnych produktów - możliwość zakupu wyrobów rybnych, kiszonek, mąki, miodów, soków
Zapraszamy na warsztaty kiszenia do Doliny Baryczy! Poprowadzi je MasterChef Junior - Julka Cymbaluk razem z Gospodarstwem Michała Sznajdera. Każdy uczestnik samodzielnie ukisi jesienne warzywa, przygotuje fantazyjną surówkę oraz będzie miał okazję spróbować przepysznego wędzonego karpia. W programie dodatkowo: degustacja lokalnych kiszonych specjałów, ognisko z pieczonymi ziemniakami i gry edukacyjne o Dolinie Baryczy. Każdy otrzyma w prezencie słoik ze swoją kiszonką, słoik z surówką, wybrany sok z kiszonych warzyw oraz mapę okolicy.
Zasady odbierania nagród: Nagroda gwarantowana. Kup bilet na wydarzenie, a w terminie do 7 dni po imprezie na stronie sklep.barycz.pl, wpisz z biletu Twój indywidualny kod promocyjny, opisz jak oceniasz dane wydarzenie i wybierz nagrodę.
Organizator Przetwórnia warzyw Michał Sznajder Gospodarstwo Rolne Kiszone warzywa z Doliny Baryczy